Filoncini alle olive e formaggio

Filoncini alle olive e formaggio

4.8 31 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 50 min
6 porzioni

Składniki

  • 150 g di Gruviera a pezzi (2-3 cm)
  • 200 g di acqua
  • 40 g di olio di oliva
  • 15 g di lievito di birra fresco
    1 ½ cucchiaino di lievito di birra disidratato
  • 350 g di farina tipo 00
  • 1 cucchiaino di sale
  • farina tipo 00 q.b.
  • 150 g di olive nere denocciolate
  • 1 uovo sbattuto con un pizzico di sale

Wartości odżywcze na 1 pezzo

Kalorie 587 kcal / 2457 kJ
Białko 14 g
Tłuszcz 41 g
Węglowodany 42 g
Błonnik 2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...