
Urządzenia i Akcesoria
Filoncini alle olive e formaggio
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 50 min
6 porzioni
Składniki
-
150 g di Gruviera a pezzi (2-3 cm)
-
200 g di acqua
-
40 g di olio di oliva
-
15 g di lievito di birra fresco
-
350 g di farina tipo 00
-
1 cucchiaino di sale
-
farina tipo 00 q.b.
-
150 g di olive nere denocciolate
-
1 uovo sbattuto con un pizzico di sale
Wartości odżywcze na 1 pezzo
Kalorie
587 kcal /
2457 kJ
Białko
14 g
Tłuszcz
41 g
Węglowodany
42 g
Błonnik
2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Fuga in Provenza
10 Przepisów
Włochy
Włochy