Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 150 g di Gruviera a pezzi (2-3 cm)
- 200 g di acqua
- 40 g di olio di oliva
- 15 g di lievito di birra fresco
- 350 g di farina tipo 00
- 1 cucchiaino di sale
- farina tipo 00 q.b.
- 150 g di olive nere denocciolate
- 1 uovo, sbattuto con un pizzico di sale
- Wartości odżywcze
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 2457 kJ / 587 kcal
- Białko
- 14 g
- Węglowodany
- 42 g
- Tłuszcz
- 41 g
- Błonnik
- 2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Mantovanine
2h 45min
Bottoncini con wurstel
5h
Taralli alla pizzaiola
45min
Crackers di mais
3h
Focaccia con salsiccia
1h 50min
Biscotto gelato miele e yogurt
3h
Focaccia di patate
2h 50min
Focaccia classica ad alta idratazione
5h
Friselle
4h
Hamburger di manzo con salsa barbecue
6h 30min
Focaccia allo yogurt
3h
Piccoli filoni alle olive verdi
2h 30min