Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g di olive verdi denocciolate
- 10 g di lievito di birra fresco
- 200 g di acqua
- 400 g di farina manitoba + q.b.
- 1 cucchiaino di sale
- 50 g di olio extravergine di oliva
- Wartości odżywcze
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 1061.1 kJ / 253.6 kcal
- Białko
- 6.3 g
- Węglowodany
- 40.2 g
- Tłuszcz
- 8.6 g
- Błonnik
- 2.5 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pane siciliano
2h 45min
Pane integrale
3 godz. 15 min
Treccia di pane alle olive
5 godz. 30 min
Panini all'olio
3h 10min
Pane al semolino
4 Std.
Pane alle olive
2 godz. 20 min
Filoncini alle olive e formaggio
1sa 50 dk
Pane integrale in cassetta
4 Std.
Filone di sola semola
2 godz. 50 min
Treccia di grano duro alla salvia
5h
Filoncini di semola
4 Std.
Piccoli filoni alle olive verdi
2 Std. 30 Min