![Nodini alle olive Nodini alle olive](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/3ec08946-d660-429d-9f9b-35284f6be0c4/Derivates/8c115660-760d-4b2b-96dd-82b8464808ef.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g di olive verdi denocciolate
- 10 g di lievito di birra fresco
- 200 g di acqua
- 400 g di farina manitoba + q.b.
- 1 cucchiaino di sale
- 50 g di olio extravergine di oliva
- Wartości odżywcze
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 1061.1 kJ / 253.6 kcal
- Białko
- 6.3 g
- Węglowodany
- 40.2 g
- Tłuszcz
- 8.6 g
- Błonnik
- 2.5 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Filoncini alla cipolla
3sa 50 dk
Panini al latte
4小时 50 分钟
Pane al semolino
4小时
Piccoli filoni alle olive verdi
2h 30min
Pane con farina di mais
5h 5min
Panini al curry e ricotta
2 godz. 35 min
Il pane di Altamura
4小时
Rosette
5h 20min
Panini dolci al latte
2h 40min
Filone di sola semola
2 Std. 50 Min
Treccia di pane alle olive
5 Std. 30 Min
Panini all'olio
3 godz. 10 min