Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1500 g de agua
- 200 g de hojas de espinaca frescas
- 70 g de zanahoria
- 4 dientes de ajo
- 2 ramitas de perejil fresco
- 200 g de champiñones frescos laminados
- 600 g de tofu firme
- 4 pellizcos de sal
- 60 g de zumo de limón
- 20 g de aceite de oliva virgen extra
- 20 g de salsa de soja
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 1092 kJ / 261 kcal
- Białko
- 21.2 g
- Węglowodany
- 8.8 g
- Tłuszcz
- 15.6 g
- Błonnik
- 3.2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Ensalada templada de lentejas, coliflor y judías
30 Min
Guiso de setas y tofu
30 Min
Tacos vegetales de lentejas con dip de tofu
4 Std. 30 Min
Pilaf de mijo con remolacha y judías verdes
20min
Pastel de lentejas
6u.
Bol vegetariano de tofu, verduras y soja
30 Min
Pappardelle de calabaza con pesto de avellanas y brócoli
20min
Pastel de lentejas
1hod. 55min
Hamburguesas de tofu y torta de verduras
1 Std. 30 Min
Coliflor y brócoli con crumble de anacardo
50 Min
Chile sin carne
1 Std.
Espaguetis de zanahoria con pesto de aguacate crudiveganos
15 Min