Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 120 g de puerro en rodajas
- 100 g de cebolla en trozos
- 30 g de aceite de oliva
- 150 g de patata en trozos
- 300 g de kale en trozos
- 1300 g de agua
- 1 cucharadita de sal
- 150 g de beicon en lonchas
- 2 pellizcos de pimienta molida
- 1 cucharada de semillas de lino
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 709 kJ / 169 kcal
- Białko
- 6.29 g
- Węglowodany
- 7.68 g
- Tłuszcz
- 11.83 g
- Błonnik
- 2.83 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Crema de coliflor y brócoli
40 Min
Sopa de repollo, queso y beicon
45 Min
Crema de acelgas y piñones
45 Min
Sopa de coliflor y romanescu con calabaza
45 Min
Risotto de cebada perlada
1 Std.
Hojas de repollo rellenas de mijo con salsa de setas
1 Std. 40 Min
Pastel de patata con kale
1 Std. 40 Min
Sopa de los hortelanos
30 Min
Crema de hinojo
30 Min
Crema de chirivía y manzana
30 Min
Sopa de shiitake, lima y azafrán
25 Min
Sopa de coliflor al curry
40 Min