Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 g de nueces en mitades
- 10 g de mantequilla
- 200 g de pera conferencia pelada, en trozos de 3,5 cm
- 15 g de azúcar
- 60 g de aceite de girasol
- 170 g de cebolla en octavos
- 130 g de harina de trigo
- 300 g de leche
- 100 g de nata (35% de grasa)
- 200 g de queso gorgonzola en trozos
- 1 cucharadita de sal
-
150
g de panko
lub 150 g de pan rallado - 2 - 3 huevos batidos
- 300 g de aceite para freír
- Wartości odżywcze
- na 1 unidad
- Kalorie
- 725 kJ / 173 kcal
- Białko
- 3 g
- Węglowodany
- 8.3 g
- Tłuszcz
- 14.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 3 g
- Błonnik
- 0.6 g
- Sód
- 167.2 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Provolone con langostinos
25 Min
Turrón de brie
2 godz. 15 min
Tostas de crema de salmón y lombarda
20min
Enciende la magia
1 godz.
Turrón de foie, cebolla frita y mango
3h 15min
Cheese roll tree
1 godz. 15 min
Brazo gitano de pimientos del piquillo
1 godz. 30 min
Croquetas de cecina y queso de cabra
9h 20 min
Croquetas de gorgonzola y nata con salsa de cereza
9h 10min
Solomillo de cerdo Wellington con foie y mermelada de frambuesa (MEATER)
40 min
Empanada de hojaldre con pimientos confitados, cecina y queso de cabra
1h 45min
Tarta de queso estilo "La Viña"
2 godz.