Urządzenia i Akcesoria
Rhabarber-Tomaten-Marmelade
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 55 min
7 Schraubgläser
Składniki
-
Rhabarber geschält, in Stücken (2 cm)1000 g
-
Tomatenmark100 g
-
6 TL Thymianblättchen, frischThymian, getrocknet4 TL
-
Salz3 TL
-
Cayennepfeffer, gemahlen1 ½ TL
-
Gelierzucker 2:1 (à 500 g)1 Packung
-
Olivenöl110 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Schraubglas
Białko
2 g
Kalorie
1945 kJ /
464 kcal
Tłuszcz
16 g
Błonnik
4 g
Węglowodany
76 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Zucchini-Nektarinen-Relish
55 min
Feigensenf
55 min
Pfirsich-Curry-Chutney
1 godz.
Rote-Rüben-Senf
50 min
Karotten-Apfel-Marmelade "Hasenfrühstück"
1 godz. 10 min
Stachelbeerchutney mit Berberitzen
55 min
Heidelbeer-Chutney mit Thymian
25 min
Kürbis süß-sauer
1 godz. 25 min
Red Onion Whisky Marmelade
50 min
Süßer Marillensenf
55 min
Pflaumen-Zwiebel-Chutney
25 min
Orangenmarmelade "Die Englische"
1 godz. 10 min