Urządzenia i Akcesoria
Spinat-Radieschen-Salat
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 15 min
4 Portionen
Składniki
-
Babyspinat frisch100 g
-
Babyspinat, frisch100 g
-
Knoblauchzehen1 - 2
-
Minze abgezupft6 Stängel
-
Zwiebel (ca. 50 g), halbiert1
-
Radieschen ohne Blätter (ca. 300 g)1 Bund
-
Salz¾ TL
-
Saure Sahne200 g
-
Zitronensaft20 g
-
Öl15 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
4 g
Kalorie
642 kJ /
154 kcal
Tłuszcz
13 g
Błonnik
2.3 g
Węglowodany
5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Avocado-Gurken-Salat
20 min
Radieschen-Gurken-Salat mit Räucherlachs
40 min
Fenchel-Melonen-Salat
20 min
Bohnen-Tomaten-Salat
30 min
Brokkoli-Grapefruit-Salat
15 min
Spinat-Tomaten-Salat
20 min
Spinatsalat in Curryrahm
10 min
Zucchini-Möhren-Rohkost mit Käse
15 min
Quinoasalat mit Trauben und Käse
45 min
Brokkoli-Radieschen-Salat
15 min
Rotkohlsalat mit Senfgurke
15 min
Kohlrabi-Radieschen-Salat
10 min