Urządzenia i Akcesoria
Spinat-Radieschen-Salat
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 15 min
4 Portionen
Składniki
-
Babyspinat frisch100 g
-
Babyspinat, frisch100 g
-
Knoblauchzehen1 - 2
-
Minze abgezupft6 Stängel
-
Zwiebel (ca. 50 g), halbiert1
-
Radieschen ohne Blätter (ca. 300 g)1 Bund
-
Salz¾ TL
-
Saure Sahne200 g
-
Zitronensaft20 g
-
Öl15 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
4 g
Kalorie
642 kJ /
154 kcal
Tłuszcz
13 g
Błonnik
2.3 g
Węglowodany
5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Spinat-Tomaten-Salat
20 Min
Radieschen-Gurken-Salat mit Räucherlachs
40 Min
Kohlrabi-Zuckerschoten-Salat
3 Std. 45 Min
Erdbeer-Gurken-Salat mit Hähnchen
2 Std. 40 Min
Gurkensalat mit Räucherforelle
30 Min
Feta-Ei-Sauce zu Spargel
10 Min
Linsen-Fenchel-Salat mit Frühlingszwiebeln und Ananas
1 Std.
Fenchel-Melonen-Salat
20 Min
Blumenkohl-Zucchini-Salat
15 Min
Bohnen-Tomaten-Salat
30 Min
Linsen-Petersilien-Salat mit Forellenfilets
40 Min
Zucchini-Tomaten-Gratin
1 Std.