Radieschen-Gurken-Salat mit Räucherlachs

Radieschen-Gurken-Salat mit Räucherlachs

4.0 58 ocen
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 40 min
4 Portionen

Składniki

  • getrocknete Tomaten, in Öl abgetropft
    40 g
  • Orangensaft
    50 g
  • Honig
    10 g
  • Salz
    1 TL
  • Pfeffer
    3 Prisen
  • Räucherlachs in Scheiben
    200 g
  • Pinienkerne
    20 g
  • rote Zwiebel halbiert
    1
  • Kresse-Beet (10 g)
    1
  • Radieschen ohne Blätter (150 g)
    1 Bund
  • Salatgurke in Stücken
    400 g
  • Schmand
    50 g

Wartości odżywcze na 1 Portion

Kalorie 211 kcal / 884 kJ
Białko 14 g
Tłuszcz 12 g
Węglowodany 10 g
Błonnik 3.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...