Urządzenia i Akcesoria
Vegan hollandaise
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
2 portions
Składniki
-
raw cashews70 g
-
filtered water60 g
-
lemon juice20 g
-
salt½ tsp
-
garlic powder½ tsp
-
ground turmeric⅓ tsp
-
Dijon mustard1 tsp
-
nutritional yeast (see Tips)1 tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
8.4 g
Kalorie
974.4 kJ /
232 kcal
Tłuszcz
17.5 g
Błonnik
3.6 g
Węglowodany
10.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Gwinganna mushroom pâté
20 min
Vegan carrot cake with orange frosting
2 godz. 5 min
Mixed mushroom burgers
50 min
Pea and garden mint fritters
25 min
Vegan Pasta
1 godz. 10 min
Sunflower and nori filling
3 godz. 10 min
Vegan gravy
40 min
Plant-based parmesan
5 min
Tofu 'sour cream'
5 min
Tofu scramble
25 min
Vegan Sun-dried Tomato and Artichoke Quiche
1 godz. 10 min
Vegan tiramisu
3 godz. 20 min