Urządzenia i Akcesoria
Orange curry dressing
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
380 g
Składniki
-
walnut oil (see Tips)200 g
-
orange juice (approx. 2-3 oranges)130 g
-
orange zest only, no white pith (1 x 3 cm piece)1
-
eschalots30 g
-
hot mustard20 g
-
curry powder½ tsp
-
salt½ tsp
-
fruit vinegar (e.g. apple, peach)20 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 380 g
Sód
1389.5 mg
Białko
3.8 g
Kalorie
8072.3 kJ /
1929.3 kcal
Tłuszcz
201.3 g
Błonnik
5.8 g
Tłuszcz nasycony
18.3 g
Węglowodany
35.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Cherry clafoutis
1 godz. 5 min
Hazelnut Bavarian
6 godz. 25 min
Turkey roll with cranberry and cherry sauce
2 godz. 30 min
Sangria ginger punch
1 godz. 5 min
Omelette
30 min
Vanilla sauce (crème anglaise)
10 min
Mustard balsamic vinegar dressing
10 min
Goat's cheese flans with yoghurt sauce and leeks
45 min
Green fig and lime marmalade
1 godz. 10 min
Wakame gomasio
20 min
Baked artichoke dip
35 min
Spicy Margarita Fizz
10 min