Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 60 g de sucre brun
- 3 oranges, pelées à vif et détaillées en morceaux
- 1 blanc d'œuf
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 557 kJ / 131 kcal
- Białko
- 2.3 g
- Węglowodany
- 27 g
- Tłuszcz
- 0.5 g
- Błonnik
- 2.8 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Bûche glacée chocolat mandarine
5h 45 min.
Sorbet citron
8 Std. 30 Min
Sphères glacées au caramel de café
24 godz.
Sorbet aux 3 agrumes
1sa 35 dk
Sucre au romarin
5min
Sucre au thym
Brak ocen
Sorbet banane-spiruline
12h
Mousse meringuée au pamplemousse
12h
Sorbet citron vert
12h
Crème glacée mascarpone
5h
Sorbet pomme verte et calvados
12h
Sorbet aux fruits (Simplicité)
10min