Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 avokádo, na kousky
- ½ stroužku česneku
- 20 gramů olivového oleje
- 3 špetky soli
- 3 špetky mletého černého pepře
- 1 limetka, chemicky neošetřená, 1 čajová lžička vylisované šťávy a ½ čajové lžičky nastrouhané kůry
- 1 šalotka, napůl
- 5 gramů nakládaných kaparů
- 150 gramů čerstvého tuňáka, v sashimi kvalitě, na kousky
- 5 gramů balzamikového octa, bílého
- ½ svazku čerstvé pažitky, nasekané
- 2 kapky tabasca
- ½ balíčku řeřichy, ořezané
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 2125 kJ / 507 kcal
- Białko
- 19 g
- Węglowodany
- 1 g
- Tłuszcz
- 46 g
- Błonnik
- 7.3 g
Alternatywne przepisy
Tagliatelle s hříbky a karamelizovanými rajčaty
35 Min
Krevetový salát s avokádem a skleněnými nudlemi
35 Min
Steak s rukolovým salátem
35 Min
Dušené mrkvové a cuketové tagliatelle
35 Min
Jalapeño marináda s citrónovou trávou a zázvorem
Brak ocen
Pečená křepelčí vejce v avokádu s rajčatovo-avokádovou salsou
30 Min
Avokádo plněné tuňákem
10 min
Hrušky v červeném víně
3 Std. 20 Min
Chřestový salát s mangem
35 Min
Pražské vejce podávané na večírcích Adiny Mandlové
20 Min
Spaghettini aglio, olio e pomodorini
25 Min
Lososový tatarák s vejcem a avokádem
45 min