Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 gramů zeleného chřestu
- 2 balíčky řeřichy seté (2 vaničky)
- 50 gramů vody
- 1 čajová lžička cukru
- 1 čajová lžička vinného octa
- 1 špetka soli
- 1 špetka pepře černého, mletého
- 2 polévkové lžíce smetany, jakéhokoliv typu
-
500
gramů zeleninového vývaru
lub 500 gramů vody - 1 polévková lžíce oleje, na vytření misek
- 4 vejce
- Wartości odżywcze
- na 1 porce
- Kalorie
- 258 kJ / 61 kcal
- Białko
- 5 g
- Węglowodany
- 7 g
- Tłuszcz
- 2.5 g
- Błonnik
- 2.8 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Kachní prsa s pomerančovým zabaglione
2h 20min
Holandská omáčka
15 min
Holandská omáčka
15 min
Losos s fenyklovým salátem s jablky
1h 20min
Chřest se šunkou, holandskou omáčkou a bramborami
1óra
Sous-vide chřest s pošírovanými vejci
1h 20min
Lososový krém s pažitkovou omeletou a pečenými kaštany - 2017
50 Min
Restované krevety
15 min
Krémová polenta s parmazánem, divoké bylinky a pošírované vejce
45 Min
Vejce se smetanou v lososovém lůžku
20 min
Marinované krevety
1h 10min
Sous-vide krvavý steak s omáčkou béarnaise
2h 20min