Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Těsto
- 200 gramů hladké mouky, plus na poprášení válu
- 1 špetka mořské soli
- 100 gramů másla, chlazeného, na kousky
- 50 gramů mléka, vychlazeného
- 250 gramů fazolí, suchých, na předpečení těsta
Náplň
- 50 gramů čedaru, na kousky
- 150 gramů cibule, na čtvrtky
- 10 gramů olivového oleje
- 10 gramů másla
- 50 gramů vody
- 300 gramů čerstvého špenátu
Dokončení
- 3 vejce, střední (53-63 gramů)
- 300 - 350 gramů uzeného lososa, na kousky
- 200 gramů smetany, min. 30 % tuku
- 1 špetka mořské soli
- 1 špetka mletého černého pepře
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 2672 kJ / 639 kcal
- Białko
- 29.8 g
- Węglowodany
- 38.5 g
- Tłuszcz
- 40.6 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Rizoto se salsicciou a hráškem
40min
Quiche s chřestem a čerstvým kozím sýrem
1 Std. 20 Min
Převrácený koláč se šalotkou a kozím sýrem
1h 10min
Teplý čočkovo-chřestový salát s citrónovou marinádou a sýrem feta
1h
Chřestový salát s mangem
35min
Hráškové pesto s ricottou
10min
Quiche s lososem
50 Min
Slaný koláč s quinoou, slaninou a fazolemi
1h 5min
Fougasse se sýrem
2h 35 min
Slaný koláč Quiche Lorraine
50 Min
Focaccia s cherry rajčátky a pestem
1h 50min
Tuňákový dip s vlašskými ořechy
15min