Wersje kompatybilne
Krémová polenta s parmazánem, divoké bylinky a pošírované vejce
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 40 gramů parmazánu, na kousky
- 200 gramů mléka
-
1 - 2
čajové lžičky zeleninové dochucovací pasty, podle chuti
lub 1 kostka zeleninového bujónu - ½ čajové lžičky soli
- ¼ - ½ čajové lžičky mletého černého pepře, podle chuti
- 1 špetka kurkumy
- 60 gramů kukuřičné mouky, hladké
- 2 polévkové lžíce octa
- 4 vejce, co nejčerstvější
- 45 gramů čerstvého kozího sýru
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 1056 kJ / 252 kcal
- Białko
- 15 g
- Węglowodany
- 15 g
- Tłuszcz
- 15 g
- Błonnik
- 1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Cuketové rizoto s krevetami
1h 15min
Quinoový salát s fazolemi a kozím sýrem
30min
Krevetový salát s avokádem a skleněnými nudlemi
35 Min
Rukolové pesto s avokádem a lískovými ořechy
15min
Kaviárový krémový sýr na toastu s ředkvičkovým salátem
Brak ocen
Slávky v rajčatovo-bylinkové omáčce
30min
Cupcaky s popcornem a slaným karamelem
1h 50min
Polévka gazpacho s jahodami
40min
Perlové rýžovo-masové kuličky
2h
Fenyklové lodičky plněné kuskusem
1h
Chřest s pošírovaným vejcem a řeřichovým přelivem
35 Min
Čočka s krevetami
20 min