Urządzenia i Akcesoria
Vin blanc chaud
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 12 godz. 25 min
6 verres
Składniki
-
½ gousse de vanille
-
750 g de vin blanc sec
-
500 g d'eau
-
100 g de miel
-
150 g de sucre roux
-
6 bâtons de cannelle
-
1 clou de girofle
-
1 citron jaune non traité
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 verre
Białko
0 g
Kalorie
940 kJ /
225 kcal
Tłuszcz
0 g
Węglowodany
39 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Punch de Noël
2 Std. 15 Min
Vin chaud aux agrumes
12 Std. 25 Min
Sirop de menthe
50 Min
Liqueur au café et à la cannelle
35 Min
Punch de Noël
20 Min
Le caribou
5 Min
Welsh rarebit
30 Min
Moutarde indienne
15 Min
Soupe de prunes et glace à la cannelle
4 Std. 45 Min
Pickles de radis roses et noirs
1 Std. 15 Min
Sirop au thé glacé
30 Min
Vin chaud alsacien de Noël
40 Min