Panna cotta kiwi e ciliegie

Panna cotta kiwi e ciliegie

3.6 9 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 6 godz. 40 min
4 porzioni

Składniki

Gelatina al kiwi
  • 3 kiwi a pezzi
  • 50 g di zucchero
  • 1 foglio di gelatina ammollato in acqua fredda e strizzato
Panna cotta
  • 250 g di panna (min. 30% di grassi)
  • 70 g di zucchero
  • 3 fogli di gelatina ammollati in acqua fredda e strizzati
Gelatina alle ciliegie
  • 150 g di ciliegie duroni molto mature denocciolate + q.b.
  • 70 g di zucchero
  • 1 foglio di gelatina ammollato in acqua fredda e strizzato
  • 100 g di acqua
  • 1 kiwi

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 475.2 kcal / 1988.5 kJ
Białko 3 g
Tłuszcz 22.5 g
Węglowodany 65.3 g
Błonnik 2.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...