Panna cotta kiwi e ciliegie
TM5 TM31 TM6

Panna cotta kiwi e ciliegie

3.6 (9 ocen)

Składniki

Gelatina al kiwi

  • 3 kiwi a pezzi
  • 50 g di zucchero
  • 1 foglio di gelatina, ammollato in acqua fredda e strizzato

Panna cotta

  • 250 g di panna (min. 30% di grassi)
  • 70 g di zucchero
  • 3 fogli di gelatina, ammollati in acqua fredda e strizzati

Gelatina alle ciliegie

  • 150 g di ciliegie duroni molto mature denocciolate + q.b.
  • 70 g di zucchero
  • 1 foglio di gelatina, ammollato in acqua fredda e strizzato
  • 100 g di acqua
  • 1 kiwi

Wartości odżywcze
na 1 porzione
Kalorie
1988.5 kJ / 475.2 kcal
Białko
3 g
Węglowodany
65.3 g
Tłuszcz
22.5 g
Błonnik
2.7 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy