![Panna cotta kiwi e ciliegie Panna cotta kiwi e ciliegie](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/463EEF2C-B7C8-4230-91DC-CB4D6D20BE04/Derivates/7c6db218-a387-4b79-acc9-1c10236b86ce.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Gelatina al kiwi
- 3 kiwi a pezzi
- 50 g di zucchero
- 1 foglio di gelatina, ammollato in acqua fredda e strizzato
Panna cotta
- 250 g di panna (min. 30% di grassi)
- 70 g di zucchero
- 3 fogli di gelatina, ammollati in acqua fredda e strizzati
Gelatina alle ciliegie
- 150 g di ciliegie duroni molto mature denocciolate + q.b.
- 70 g di zucchero
- 1 foglio di gelatina, ammollato in acqua fredda e strizzato
- 100 g di acqua
- 1 kiwi
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1988.5 kJ / 475.2 kcal
- Białko
- 3 g
- Węglowodany
- 65.3 g
- Tłuszcz
- 22.5 g
- Błonnik
- 2.7 g
Alternatywne przepisy
Mousse alla fragola
2 Std. 10 Min
Cheesecake al limone
5 godz. 25 min
Cheesecake all'arancia
5h 40min
Dessert pesche e arance con mousse al formaggio
30 Min
Cheesecake cotta alle fragole
1 Std. 30 Min
Sorbetto alle caramelle fragoline
12 Std. 30 Min
Cheesecake allo yogurt e fragole
5h 40min
Cheesecake cioccolato e salsa ai kiwi
7 godz. 50 min
Ghiacciolo alla pesca
7 godz. 30 min
Cheesecake ai lamponi
3 Std. 20 Min
Semifreddo pesche e albicocche
3h 35 min
Ghiacciolo bicolore fragola e banana
8 Std.