Pagnotta di pan di patate con semi di sesamo nero (senza glutine)

Pagnotta di pan di patate con semi di sesamo nero (senza glutine)

5.0 5 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz. 35 min
1 pezzo

Składniki

  • 900 g di acqua + q.b.
  • 200 g di patate pelate e a pezzi (2 cm)
  • 150 g di latte
  • 10 g di succo di limone spremuto fresco
  • 30 g di lievito di birra fresco
  • 1 cucchiaino di zucchero
  • 450 g di farina senza glutine per pizza e pasta
  • 50 g di amido di tapioca, consentito da prontuario
  • 25 g di farina di quinoa consentita da prontuario
  • 1 cucchiaino di sale
  • 20 g di olio extravergine di oliva + q.b.
  • 1 cucchiaio di semi di sesamo (opcjonalnie) neri

Wartości odżywcze na 1 pezzo

Kalorie 2318 kcal / 6989 kJ
Białko 64.57 g
Tłuszcz 40.74 g
Węglowodany 422.97 g
Błonnik 25.08 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...