Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g di panna (min. 30% di grassi)
- 80 g di miele millefiori
- 60 g di zucchero
- 1 stecca di vaniglia, i semini
- 15 g di amido di mais (maizena)
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1074.8 kJ / 256.9 kcal
- Białko
- 2.3 g
- Węglowodany
- 17.3 g
- Tłuszcz
- 15.8 g
- Tłuszcz nasycony
- 10 g
- Błonnik
- 0 g
- Sód
- 34.1 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Gelato al cioccolato
12u.
Gelato al cocco
10h 20min
Gelato al kiwi
8h 15 min.
Gelato al cioccolato bianco
10h 20min
Gelato alla nocciola senza uova
10h 20min
Cioccolato e rafano di Antonia Klugmann
13h 30min
Gelato al cioccolato e ciliegie
10u. 30min
Gelato alla banana senza uova e lattosio
20 min
Gelato al miele
8h 15 min.
Gelato fiordilatte senza lattosio
10h 20min
Gelato allo yogurt
10h 20min
Gelato banane, mele e yogurt
8h 15 min.