Urządzenia i Akcesoria
Tapioka-Pudding mit Litschi und Himbeeren
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz.
4 Portionen
Składniki
-
Milch175 g
-
Wasser175 g
-
Vanillezucker, selbst gemacht20 g
-
Litschis, frisch200 g
-
Tapioka70 g
-
Zucker40 g
-
Salz1 Prise
-
Himbeeren TK, aufgetaut, abgetropft200 g
-
Weinbrand (opcjonalnie)5 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
3 g
Kalorie
884 kJ /
211 kcal
Tłuszcz
2 g
Błonnik
3.5 g
Węglowodany
43 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
THERMOMIX® Magazin 1/2019
44 Przepisy
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Sheer berenj (Reispudding)
1 godz.
Kardamom-Rosen-Shortbread
1 godz. 30 min
Sesamhelva - Tahin Helvası
3 godz. 10 min
Kokos-Chutney
5 min
Kokosmilchreis mit Mango-Topping
2 godz. 55 min
"Cullen Skink" - Fischsuppe
45 min
Baingan Bhurta (Auberginen Bhurta)
30 min
Haselnuss-Käsekuchen mit Orangen
1 godz. 30 min
Avgolemono (Griechische Eier-Zitronen-Suppe)
35 min
Tapiokadessert
40 min
Gewürz-Milchreis
55 min
Kokos-Milchreis mit Ananas
1 godz.