Tapioka-Pudding mit Litschi und Himbeeren

Tapioka-Pudding mit Litschi und Himbeeren

4.0 6 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz.
4 Portionen

Składniki

  • Milch
    175 g
  • Wasser
    175 g
  • Vanillezucker, selbst gemacht
    20 g
  • Litschis, frisch
    200 g
  • Tapioka
    70 g
  • Zucker
    40 g
  • Salz
    1 Prise
  • Himbeeren TK, aufgetaut, abgetropft
    200 g
  • Weinbrand (opcjonalnie)
    5 g

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 Portion

Białko 3 g
Kalorie 884 kJ / 211 kcal
Tłuszcz 2 g
Błonnik 3.5 g
Węglowodany 43 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...