Urządzenia i Akcesoria
Vegane Pavlova
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 2 godz. 45 min
8 Stück
Składniki
Vegane Pavlova
-
Zucker100 g
-
Nelkenpulver1 Prise
-
Muskat1 Prise
-
Zimt1 Prise
-
Ingwer, gemahlen1 Prise
-
Kichererbsen nur der Sud (ca. 260 g), siehe Tipp2 Dosen
-
¼ TL Weinstein-BackpulverZitronensaft1 EL
Kokoscreme und Fertigstellung
-
Kokoscreme kalt (siehe Tipp)400 g
-
Vanillezucker, selbst gemacht30 g
-
rote Beeren, gemischt, frisch100 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 Stück
Sód
6 mg
Białko
5 g
Kalorie
1194 kJ /
285 kcal
Tłuszcz
18 g
Błonnik
3 g
Tłuszcz nasycony
16 g
Węglowodany
30 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Eat Green. Feel Good.
71 Przepisów
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Pavlova mit gemischten Beeren
5 godz. 30 min
Kräuter-Knoblauch-Focaccia mit Oliven
2 godz. 10 min
Kichererbsencreme
9 godz. 45 min
Boba Cheesecake
6 godz. 45 min
Gebackener Halloumi im Kateifi-Teig mit gelbem Möhrensalat
40 min
Vegane Crème Brûlée
7 godz.
Veganes Käsefondue
30 min
Gemüse-Seetang-Tatar
45 min
Römische Pizza Bianco
6 godz. 30 min
Glutenfreie Mandel-Tartelettes mit Orangencurd
1 godz. 50 min
Weiße Schokocreme mit Mangosauce (vegan)
2 godz. 40 min
Espresso-Mandel-Veganisu
6 godz.