Rote Grütze mit Tapioka

Rote Grütze mit Tapioka

3.7 16 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
8 Portionen

Składniki

  • Traubensaft
    300 g
    300 g Kirschsaft
  • Tapioka gemahlen (siehe Tipp)
    60 g
  • rote Beeren, gemischt, frisch
    1000 g
    1000 g rote Beeren, gemischt, TK, aufgetaut

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 Portion

Białko 1 g
Kalorie 393 kJ / 94 kcal
Tłuszcz 0 g
Węglowodany 19 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...