Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
-
300
g Traubensaft
lub 300 g Kirschsaft - 60 g Tapioka, gemahlen (siehe Tipp)
-
1000
g rote Beeren, gemischt, frisch
lub 1000 g rote Beeren, gemischt, TK, aufgetaut
- Wartości odżywcze
- na 1 Portion
- Kalorie
- 393 kJ / 94 kcal
- Białko
- 1 g
- Węglowodany
- 19 g
- Tłuszcz
- 0 g
Alternatywne przepisy
Rote Grütze
30min
Basilikum-Apfel-Tarte
2h 40min
Pfirsichschaum
10 min.
Polentaecken mit Rhabarberkompott
3 Std. 40 Min
Kokosbutter
5 Min
Chiapudding mit Zitronencreme und Beerencoulis
3 Std. 40 Min
Sahnepudding mit Maisgrieß
10 min.
Polenta-Käse-Terrine im Porreemantel
5h 30 min
Apfel-Cranberry-Kompott mit Bulgur
35min
Grießpudding mit Mango (vegan)
20 min.
Linsensuppe mit Aprikosen und Granatapfel
35min
Kirsch-Grütze
20 min.