Urządzenia i Akcesoria
Rote Grütze mit Tapioka
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
8 Portionen
Składniki
-
300 g KirschsaftTraubensaft300 g
-
Tapioka gemahlen (siehe Tipp)60 g
-
1000 g rote Beeren, gemischt, TK, aufgetautrote Beeren, gemischt, frisch1000 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
1 g
Kalorie
393 kJ /
94 kcal
Tłuszcz
0 g
Węglowodany
19 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Rote Grütze
30 min
Vanillepudding
25 min
Mandel-Biscotti mit pochierten Quitten
1 godz. 50 min
Kokospudding
2 godz.
Mandeldrink
20 min
Sojadrink
30 min
Beerenkaltschale mit Schneeklößchen
3 godz.
Holunderbeersuppe mit Grießklößchen
1 godz. 15 min
Safran-Kokos-Milchreis mit Rosenwasser
40 min
Goldener Mandeldrink
20 min
Grießpudding
15 min
Vanillesauce (Creme Anglaise)
15 min