Urządzenia i Akcesoria
Tortino di formaggio, cipolla e mais (Sopa Paraguaya)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
16 porzioni
Składniki
-
60 g di burro + q.b.
-
170 g di cipolle dorate in quarti
-
4 uova
-
250 g di latte
-
230 g di fiocchi di latte (formaggio fresco)
-
320 g di farina di mais a grana media
-
1 cucchiaino di sale
-
1 cucchiaino di lievito in polvere
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porzione
Białko
6 g
Kalorie
606 kJ /
145 kcal
Tłuszcz
6 g
Błonnik
2.1 g
Węglowodany
15 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Fuga in Sudamerica
10 Przepisów
Włochy
Włochy
Może spodoba Ci się również...
Strüdel ai frutti di bosco
2 godz.
Pane australiano con burro dolce
45 min
Danish salate
1 godz. 45 min
Focaccine aneto e feta
1 godz. 25 min
Girelle di mozzarella (di Luca Montersino)
3 godz. 45 min
Pane al lardo e timo
4 godz. 50 min
Baguette dolce
4 godz. 30 min
Focaccia libanese
3 godz. 30 min
Torta salata a formaggio Brie
50 min
Soda Bread (pane irlandese)
45 min
Focaccia veloce in padella
40 min
Torta di patate e mais
1 godz. 50 min