![Tortino di formaggio, cipolla e mais (Sopa Paraguaya) Tortino di formaggio, cipolla e mais (Sopa Paraguaya)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/e3b99748-57ce-4654-8893-a734e31305a5/Derivates/142a4c79-7f12-4f4d-9e46-70279049ce12.jpg)
Wersje kompatybilne
Tortino di formaggio, cipolla e mais (Sopa Paraguaya)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 60 g di burro + q.b.
- 170 g di cipolle dorate, in quarti
- 4 uova
- 250 g di latte
- 230 g di fiocchi di latte (formaggio fresco)
- 320 g di farina di mais a grana media
- 1 cucchiaino di sale
- 1 cucchiaino di lievito in polvere
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 606 kJ / 145 kcal
- Białko
- 6 g
- Węglowodany
- 15 g
- Tłuszcz
- 6 g
- Błonnik
- 2.1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Quiche di patate e cipolle
55 min
Timballini di sedano con cipolle fondenti
50 мин.
Focaccia di ceci saporita
3ч.
Zuppa di latte
30 min
Pane australiano con burro dolce
45 min
Focaccine aneto e feta
1h 25min
Focaccia al formaggio
55 min
Cheese naan
3 godz. 5 min
Torta salata a formaggio Brie
50 мин.
Torta salata con pomodorini e olive
1 godz. 10 min
Gnocco emiliano
4 Std. 50 Min
Focaccia al profumo di timo
1h 55min