Wersje kompatybilne
Tortino di formaggio, cipolla e mais (Sopa Paraguaya)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 60 g di burro + q.b.
- 170 g di cipolle dorate, in quarti
- 4 uova
- 250 g di latte
- 230 g di fiocchi di latte (formaggio fresco)
- 320 g di farina di mais a grana media
- 1 cucchiaino di sale
- 1 cucchiaino di lievito in polvere
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 606 kJ / 145 kcal
- Białko
- 6 g
- Węglowodany
- 15 g
- Tłuszcz
- 6 g
- Błonnik
- 2.1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Verdure in crosta di uova e formaggio
40min
Girelle alla pizza
3 Std. 10 Min
Torta di pane salata
55p
Torta di riso basmati gratinata
1h 5 min
Torta salata lucana
1h 10min
Torta salata di pollo al basilico
1 Std. 25 Min
Insalata di mele e formaggio
10min
Zuppa di pane nero
30min
Verdure gratinate con panure di anacardi (vegan)
1h
Torta salata ai 4 formaggi
1h
Crocchette di tonno
10h
Quiche di patate e cipolle
55p