![Burger vegan deidratato Burger vegan deidratato](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/vimdb/124824_0-769-4872-4872.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 90 g di semi di lino
- 140 g di mandorle pelate, ammollate per 10 ore in acqua e sgocciolate
- 150 g di pomodori, in quarti
- 55 g di pomodori secchi sott'olio, sgocciolati
- 125 g di carote, a pezzi
- 40 g di datteri denocciolati
- 65 g di olio di oliva + q.b.
- 1 cucchiaino di sale alle erbe
- 1 cucchiaio di cumino in polvere
- 4 foglie di lattuga romana
- Wartości odżywcze
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 1224 kJ / 293 kcal
- Białko
- 8.3 g
- Węglowodany
- 9.7 g
- Tłuszcz
- 24.5 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Burger vegan
5h
Paella di fagioli rossi (vegan)
55min
Chili di tofu (vegan)
1h
Spezzatino di tofu e funghi (vegan)
50min
Rosso burger
1h 35min
Veg-burger (vegan)
1h 10min
Ravioli ripieni di tofu affumicato e verdure
1h 30min
Crêpes alla soia (vegan)
35min
Carbonara di seitan
40min
Kimbap vegetariano
1h 30min
Formaggio vegano
6 Std. 40 Min
Tofu in crosta di sesamo
20min