Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2 limetky, chemicky neošetřené
- 1 svazek čerstvé pažitky
- 50 gramů nesolených pražených burských oříšků
- 150 gramů cibule, napůl
- 15 gramů másla
- 480 gramů konzervovaných máslových fazolí, okapaných, opláchnutých
- 2 čajové lžičky soli
- 1 čajová lžička čerstvě umletého pepře
- 1 čajová lžička sušené saturejky
- ½ čajové lžičky sušeného tymiánu
- ¼ čajové lžičky kari
- ¼ čajové lžičky kurkumy
- 100 gramů bílého vína
- 1 květák (cca 600–700 gramů), košťál na kousky, zbytek na růžičky (cca 2–3 cm)
- 150 gramů smetany
- 10 gramů medu
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 1187 kJ / 284 kcal
- Białko
- 11 g
- Węglowodany
- 21 g
- Tłuszcz
- 16 g
- Błonnik
- 11 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Květáková polévka s krutony
30 min
Čočka na kari s dýní v páře
1h 15min
Hedvábné brokolicové pyré
30 min
Pomalu vařená dýňovo-fazolová polévka s kokosovým mlékem
16hod. 20min
Kozí jogurt
13h
Cizrnová polévka se slaninou
40min
Cizrnová polévka s listovým špenátem
35 min
Kapr v páře s koprovou zálivkou
1 Std. 5 Min
Kozí sýr s bylinkami
18h
Zimní zelenina s oříškovým máslem
20min
Květáková polévka s kari a mandlovým mlékem
40min
Pstruh na páře a květákové pyré
1h 10min