Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 3 stroužky česneku
- 4 polévkové lžíce oleje
- 1 ½ čajové lžičky soli, plus extra na osolení řepy
- 1 vrchovatá polévková lžíce čerstvého kopru
- 150 gramů bílého jogurtu
- ¼ čajové lžičky pepře, mletého
- 1 čajová lžička dijonské hořčice
- 2 filety kapra, s kůží nebo bez kůže nebo podkovy
- 400 gramů brambor, na plátky
- 150 gramů červené řepy, na plátky
- 350 gramů vody
- Wartości odżywcze
- na 1 porce
- Kalorie
- 3697 kJ / 883 kcal
- Białko
- 51.2 g
- Węglowodany
- 72.3 g
- Tłuszcz
- 41.4 g
- Błonnik
- 6.7 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Moravské zelí
25min
Dušený špenát
25min
Květákové kari s limetkou a fazolemi
50 min
Avokádovo-čočkové karbanátky s dipem ze zakysané smetany
1h 10min
Lehce orestované zelené fazolky
25min
Žampióny plněné kysaným zelím
40 min
Uzené maso na kapustě s bramborami a sýrovou omáčkou
1 Std.
Rebarborové pyré s jablky a jahodami
20 min
Rybí šňůrky s teplou vinaigrette
50 min
Ryba s bylinkovo-sýrovou krustou, bramborami a květákem
1h 15 min
Kapr vařený v páře
55min
Dršťková polévka z hlívy ústřičné
45 min