Urządzenia i Akcesoria
Dip z červené řepy
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 15 min
10 porcí
Składniki
-
20 gramů vody
-
50 gramů datlí, bez pecek
-
200 gramů vařené červené řepy na kousky
-
1 - 2 stroužky česneku napůl
-
70 gramů vlašských ořechů, na půlky
-
¾ čajové lžičky soli
-
2 polévkové lžíce tahini
-
2 čajové lžičky citrónové šťávy
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porci
Białko
2 g
Kalorie
337 kJ /
81 kcal
Tłuszcz
6 g
Błonnik
2 g
Węglowodany
6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Brainfood
12 Przepisów
Czechy
Czechy
Może spodoba Ci się również...
Dip z jablečného pyré a křenu
Brak ocen
Pomalu vařený fazolový cassoulet s ořechovým pestem
4 godz. 30 min
Zimní salát s pohankou a růžičkovou kapustou
45 min
Cuketovo-mátový salát
10 min
Dýňová polévka, ryba se zeleninou a rýží a jablkovo-hruškový crumble
1 godz.
Salát z bílého zelí, mrkve a jablka
5 min
Chai masala sušenky (bez cukru)
35 min
Celerový salát s rozinkami a vlašskými ořechy
1 godz. 15 min
Bezlepkový chléb života
1 godz. 10 min
Mrkvový kaviár
20 min
Salát z červené řepy
10 min
Salát z červené řepy s jablky a ořechy
10 min