Urządzenia i Akcesoria
Japanese Ramen Noodle Soup
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 40 min
4 portions
Składniki
-
pork belly meat, boned, without rind, smoked400 g
-
garlic cloves3
-
Japanese soy sauce60 g
-
sesame oil10 g
-
water2000 g
-
dried ramen noodles375 g
-
fresh baby spinach100 g
-
chicken broth750 g
-
black vinegar1 tsp
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)20 g
-
hot paprika½ tsp
-
medium eggs2
-
nori seaweed sheets (9 cm x 3.5 cm)12
-
tinned sweetcorn4 Tbsp
-
spring onions cut in thin slices, to garnish2
-
toasted sesame seeds2 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
66 g
Kalorie
4507 kJ /
1077 kcal
Tłuszcz
50 g
Błonnik
4.1 g
Węglowodany
88 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sweet and Sour Pork Ribs
40 min
Mexican Spare Ribs
50 min
Kelp Noodles in Marinara Sauce
20 min
Korean Fried Chicken
3 godz. 10 min
Beef Noodle Pho
45 min
Prawn Chow Mein
45 min
Shrimp Yakisoba
35 min
Steamed Cabbage and Pork Dumplings
1 godz. 35 min
Chinese Vermicelli with Prawns and Garlic Sauce
1 godz. 15 min
Spring Rolls
40 min
Bibimbap (Beef Rice Bowl)
1 godz. 25 min
Shakshuka
50 min