Urządzenia i Akcesoria
Japanese Ramen Noodle Soup
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 40 min
4 portions
Składniki
-
pork belly meat, boned, without rind, smoked400 g
-
garlic cloves3
-
Japanese soy sauce60 g
-
sesame oil10 g
-
water2000 g
-
dried ramen noodles375 g
-
fresh baby spinach100 g
-
chicken broth750 g
-
black vinegar1 tsp
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)20 g
-
hot paprika½ tsp
-
medium eggs2
-
nori seaweed sheets (9 cm x 3.5 cm)12
-
tinned sweetcorn4 Tbsp
-
spring onions cut in thin slices, to garnish2
-
toasted sesame seeds2 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
66 g
Kalorie
4507 kJ /
1077 kcal
Tłuszcz
50 g
Błonnik
4.1 g
Węglowodany
88 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chinese Pork with Vegetables
1 godz. 20 min
Best Beer Battered Fish
30 min
Steamed Garlic Prawns
30 min
Spaghetti Vongole
40 min
Prawn and Spring Greens Mini Tacos
45 min
Seafood Laksa
25 min
Korean Fried Chicken
3 godz. 10 min
Bibimbap (Beef Rice Bowl)
1 godz. 25 min
Mojito
5 min
Pad Thai Noodles with Prawns
30 min
Peking Chicken
45 min
Sirloin Steaks and Herb Butter with Rosemary Potatoes and Broccoli
45 min