Urządzenia i Akcesoria
Japanese Ramen Noodle Soup
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 40 min
4 portions
Składniki
-
pork belly meat, boned, without rind, smoked400 g
-
garlic cloves3
-
Japanese soy sauce60 g
-
sesame oil10 g
-
water2000 g
-
dried ramen noodles375 g
-
fresh baby spinach100 g
-
chicken broth750 g
-
black vinegar1 tsp
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)20 g
-
hot paprika½ tsp
-
medium eggs2
-
nori seaweed sheets (9 cm x 3.5 cm)12
-
tinned sweetcorn4 Tbsp
-
spring onions cut in thin slices, to garnish2
-
toasted sesame seeds2 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
66 g
Kalorie
4507 kJ /
1077 kcal
Tłuszcz
50 g
Błonnik
4.1 g
Węglowodany
88 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Steamed Cabbage and Pork Dumplings
1 godz. 35 min
Soy-glazed Chicken with Pak Choi
13 godz.
Wonton Soup
1 godz.
Chipotle Chicken Burrito with Salsa
40 min
Korean Fried Chicken
3 godz. 10 min
Kung Pao Prawns
45 min
Satay Turkey Skewers
45 min
Stir-Fried Tofu in Hot Sauce
30 min
Guacamole
5 min
Asian Chicken Noodle Soup
1 godz. 35 min
Pad Thai Noodles with Prawns
30 min
Breaded Cheese-Stuffed Jalapenos
30 min