Urządzenia i Akcesoria
Chicken, Pepper and Steamed Vegetable Salad
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
-
Swiss chard, white stems removed from base of leaves, torn in half200 g
-
chicken breasts (approx. 150 g each)2
-
fine sea salt plus extra to taste2 pinches
-
ground black pepper plus extra to taste2 pinches
-
garlic cloves to taste2 - 3
-
extra virgin olive oil30 g
-
spring onions thinly sliced2
-
water300 g
-
mixed peppers cut in strips (5 mm wide)500 g
-
ripe tomatoes diced (approx. 160 g)2
-
dried oregano1 tsp
-
mozzarella, cut in pieces (2 cm)quark (curd cheese)100 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
24.7 g
Kalorie
1101 kJ /
263 kcal
Tłuszcz
13.9 g
Węglowodany
9.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Scrambled Eggs
10 min
Wraps with Sautéed Vegetables and Parsley Cream (TM5)
45 min
Salmon Tikka Dinner with Steamed Rice
40 min
Steamed Green Beans and Helda Beans
20 min
Steamed Smoked Haddock with New Potatoes and Spinach
45 min
Boiled Eggs
20 min
Steamed Salmon with Courgetti
35 min
Chicken and Vegetable Soup
1 godz. 30 min
Strawberry and Amaretti Cheesecake
3 godz. 35 min
Spring Vegetable Penne
45 min
Steamed Broccoli Mash
35 min
Poached Cod with Leek Sauce, Steamed Carrots and Basmati Rice
40 min