Urządzenia i Akcesoria
Chicken, Pepper and Steamed Vegetable Salad
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
-
Swiss chard, white stems removed from base of leaves, torn in half200 g
-
chicken breasts (approx. 150 g each)2
-
fine sea salt plus extra to taste2 pinches
-
ground black pepper plus extra to taste2 pinches
-
garlic cloves to taste2 - 3
-
extra virgin olive oil30 g
-
spring onions thinly sliced2
-
water300 g
-
mixed peppers cut in strips (5 mm wide)500 g
-
ripe tomatoes diced (approx. 160 g)2
-
dried oregano1 tsp
-
mozzarella, cut in pieces (2 cm)quark (curd cheese)100 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
24.7 g
Kalorie
1101 kJ /
263 kcal
Tłuszcz
13.9 g
Węglowodany
9.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Steamed Meagre, Vegetables and Rice Pilaf
45 min
Pea Soup with Squid and Tomatoes
50 min
Bolognese Sauce
1 godz. 15 min
Boiled Eggs
20 min
Cottage Pie
1 godz. 10 min
Hake and Prawn Burger
15 min
Steamed Salmon with Courgetti
35 min
Pasta with chicken, mushrooms and green beans
40 min
Stir-fried Prawns with Spring Onions
20 min
Chicken with creamy vegetable sauce
50 min
Chicken with Peppers and Rice
1 godz.
Venison and Potato Goulash
50 min