Urządzenia i Akcesoria
Chicken, Pepper and Steamed Vegetable Salad
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
-
Swiss chard, white stems removed from base of leaves, torn in half200 g
-
chicken breasts (approx. 150 g each)2
-
fine sea salt plus extra to taste2 pinches
-
ground black pepper plus extra to taste2 pinches
-
garlic cloves to taste2 - 3
-
extra virgin olive oil30 g
-
spring onions thinly sliced2
-
water300 g
-
mixed peppers cut in strips (5 mm wide)500 g
-
ripe tomatoes diced (approx. 160 g)2
-
dried oregano1 tsp
-
mozzarella, cut in pieces (2 cm)quark (curd cheese)100 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
24.7 g
Kalorie
1101 kJ /
263 kcal
Tłuszcz
13.9 g
Węglowodany
9.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Asian-style Chicken, Rice and Vegetables
40 min
Creamy Mushroom Soup; Stuffed Peppers with Rice and Tomato Sauce
1 godz. 5 min
White Long-grain Rice
35 min
Bolognese Sauce
1 godz. 15 min
Brussels Sprouts with Chestnuts and Pancetta
35 min
Meatballs with Tomato Sauce
45 min
Mashed Potatoes
45 min
Pork with Black Bean Sauce
30 min
Chicken chorizo and chickpea stew
40 min
Chicken Balls in Tomato Sauce with Spaghetti
1 godz.
Jersey Royal Potato Salad
40 min
Chicken Curry with Spinach
1 godz. 5 min