Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 250 g pig’s tail, cut in pieces (3 cm)
- 150 g chicken feet, claws removed
- 1850 g water
- 150 g black beans, soaked for 1 hour
- 20 g Chinese ham, cut in slices
- 6 Hokkaido scallops, rinsed
- ½ tsp salt, adjust to taste
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 461 kJ / 110 kcal
- Białko
- 9 g
- Węglowodany
- 7 g
- Tłuszcz
- 4 g
- Tłuszcz nasycony
- 1 g
- Błonnik
- 2 g
- Sód
- 394 mg
Alternatywne przepisy
White Radish Pork Rib Soup
3 godz.
Steamed Chicken with Dang Gui
1h 30min
Guangxi-Style Steamed Whole Chicken with Chives Sauce
1h 5min
Roasted Pork Belly with Leek Stir-Fry
45min
Golden Sand Prawns (Salted Egg Prawns)
30min
Cordyceps Flower Chicken Soup
2h 5min
Ikan Bilis Seasoning Powder
40min
Teochew Steamed Pomfret With Mee Hoon
40min
Foochow Nourishing Chicken Soup
1h 20min
Pumpkin Chicken Brown Rice
50min
Pig's Stomach And White Pepper Soup
3 Std. 15 Min
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20min