Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 250 g pig’s tail, cut in pieces (3 cm)
- 150 g chicken feet, claws removed
- 1850 g water
- 150 g black beans, soaked for 1 hour
- 20 g Chinese ham, cut in slices
- 6 Hokkaido scallops, rinsed
- ½ tsp salt, adjust to taste
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 461 kJ / 110 kcal
- Białko
- 9 g
- Węglowodany
- 7 g
- Tłuszcz
- 4 g
- Tłuszcz nasycony
- 1 g
- Błonnik
- 2 g
- Sód
- 394 mg
Alternatywne przepisy
Lotus Leaf Glutinous Rice
1h 35min
Ma Lai Koh (Steamed Caramel Cake)
1 godz. 15 min
Soy milk and Mantou buns
6h
He tao zhi ma hu (sweet walnut sesame soup)
35min
Mala bakkwa (Chinese pork jerky)
24h 40min
Sugarcane Water Chestnut Drink
50min
Braised Rice Wine Fish
20min
Teochew Seafood Porridge
45 min
Cordyceps Flower Chicken Soup
2 godz. 5 min
White Radish Pork Rib Soup
3h
Homemade Soy Milk
35min
Red Date Longan Peach Gum Dessert
1h 5 min