Urządzenia i Akcesoria
Black Bean Pig's Tail Soup
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 2 godz. 20 min
5 portions
Składniki
-
pig’s tail cut in pieces (3 cm)250 g
-
chicken feet claws removed150 g
-
water1850 g
-
black beans soaked for 1 hour150 g
-
Chinese ham cut in slices20 g
-
Hokkaido scallops rinsed6
-
salt adjust to taste½ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
394 mg
Białko
9 g
Kalorie
461 kJ /
110 kcal
Tłuszcz
4 g
Błonnik
2 g
Tłuszcz nasycony
1 g
Węglowodany
7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Jiu Hu Char (Fried Yam Bean with Shredded Cuttlefish)
35 min
Hand Ripped Cabbage
20 min
Long Bean Rice
1 godz. 10 min
Hu Pio Sup (Prawn Ball Fish Maw Soup)
1 godz. 10 min
Bitter Gourd Salted Vege Soup
1 godz. 15 min
Pig's Stomach And White Pepper Soup
3 godz. 15 min
Vinegar Pork Knuckle
3 godz. 15 min
Braised Rice Wine Fish
20 min
Yam Rice
45 min
Tomato-egg drop soup
20 min
Tomato-egg soup
20 min
Cordyceps Flower Chicken Soup
2 godz. 5 min