Urządzenia i Akcesoria
Moroccan-spiced Butter
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
250 g
Składniki
-
shallots halved6
-
olive oil40 g
-
unsalted butter room temperature, diced200 g
-
ground ginger1 tsp
-
ground coriander1 tsp
-
ground cinnamon1 tsp
-
cayenne pepper1 tsp
-
dried chilli flakes½ tsp
-
ground turmeric½ tsp
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper⅛ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 250 g
Sód
1942 mg
Białko
4 g
Kalorie
8296 kJ /
1984 kcal
Tłuszcz
216 g
Tłuszcz nasycony
112 g
Węglowodany
9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Green Leek Gomasio
40 λεπτ.
Egg Liqueur Crème Brûlée
1ωρ. 15 λεπτ.
Dim Sum 'Shao Mai'
2ωρ.
Coconut butter
5 λεπτ.
Two-Flavoured Picnic Rolls
1ωρ. 30 λεπτ.
Strawberry Leather
8ωρ. 25 λεπτ.
Crusted Pâté (Spain)
10ωρ.
Summer Rolls with Peanut Sauce
1ωρ.
Beetroot Soup, Horseradish Dumplings
1ωρ. 15 λεπτ.
Roasted Garlic Dip
1ωρ. 15 λεπτ.
Chocolate Mousse Ice Cream
3ωρ.
Kanelbullar - Swedish Cinnamon Buns
2ωρ. 30 λεπτ.