Urządzenia i Akcesoria
Moroccan-spiced Butter
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
250 g
Składniki
-
shallots halved6
-
olive oil40 g
-
unsalted butter room temperature, diced200 g
-
ground ginger1 tsp
-
ground coriander1 tsp
-
ground cinnamon1 tsp
-
cayenne pepper1 tsp
-
dried chilli flakes½ tsp
-
ground turmeric½ tsp
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper⅛ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 250 g
Sód
1942 mg
Białko
4 g
Kalorie
8296 kJ /
1984 kcal
Tłuszcz
216 g
Tłuszcz nasycony
112 g
Węglowodany
9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Banana Split
45 min
White BBQ Sauce
5 min
Chocolate Hazelnut Spread
45 min
Vanilla Ice Cream
12 godz.
Greek Yoghurt with Honey and Walnuts
18 godz. 30 min
Coconut Milk
20 min
Skin glow detox juice
10 min
Rhubarb and Strawberry Jam
30 min
Watermelon and Salmon Ceviche Stack
25 min
Beetroot Gravadlax
48 godz. 20 min
Beetroot Houmous
15 min
Whiskey Cream Liqueur
15 min