
Urządzenia i Akcesoria
Linsensalat mit Tomaten und Feta
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 50 min
4 Portionen
Składniki
-
glatte Petersilie, frisch Blättchen abgezupft½ Bund
-
Beluga Linsen250 g
-
Wasser500 g
-
Karotten200 g
-
Cherrytomaten200 g
-
Olivenöl30 g
-
Schalotten halbiert2
-
Sojasauce20 g
-
Apfelessig2 EL
-
Salz¾ - 1 TL
-
Pfeffer, gemahlen¼ TL
-
Feta zerbröselt200 g
Wartości odżywcze na 1 Portion
Kalorie
284 kcal /
1187 kJ
Białko
15 g
Tłuszcz
18 g
Węglowodany
16 g
Błonnik
5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Frische Salate
24 Przepisy
Austria
Austria