Italienische Frittata

Italienische Frittata

4.4 60 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
4 Portionen

Składniki

  • Brot, trocken in Stücken
    20 g
  • Hartkäse (z. B. Parmesan oder Montello), in Stücken
    60 g
  • Petersilienblätter
    25 g
  • Eier (Größe M)
    6
  • Salz
    1 TL
  • Zucchini in Würfeln (ca. 1 cm)
    200 g
  • Frühlingszwiebeln in Scheiben (ca. 1 cm)
    100 g
  • Cocktailtomaten halbiert
    6 - 7
  • Wasser
    500 g

Wartości odżywcze na 1 Portion

Kalorie 230 kcal / 964 kJ
Białko 18 g
Tłuszcz 15 g
Węglowodany 6.6 g
Błonnik 1.8 g
Tłuszcz nasycony 6 g
Sód 618 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...