
Urządzenia i Akcesoria
Romanesco-Salat
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 45 min
4 Portionen
Składniki
-
Wasser500 g
-
Eier2
-
Romanesco in Röschen500 - 550 g
-
Weißweinessig35 - 40 g
-
Olivenöl20 g
-
Salz1 ¼ TL
-
Pfeffer, gemahlen½ TL
-
Zucker½ TL
-
Senf1 TL
-
rote Peperoni entkernt, in Stücken½ - 1
-
Crème fraîche150 g
-
Paprikapulver, edelsüß1 TL
-
Frühlingszwiebel in dünnen Ringen1
Wartości odżywcze na 1 Portion
Kalorie
278 kcal /
1163 kJ
Białko
10 g
Tłuszcz
20 g
Węglowodany
14 g
Błonnik
6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Frische Salate
24 Przepisy
Austria
Austria