Focaccia mit Birnen und Gorgonzola

Focaccia mit Birnen und Gorgonzola

4.0 2 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 55 min
6 Portionen

Składniki

  • Butter weich, in Stücken
    40 g
  • Birnen, z. B. Williamsbirnen ), mit Schale, entkernt und in Stücken (3 cm)
    350 g
  • Wasser
    200 g
  • Zucker
    1 TL
  • frische Hefe
    20 g
    1 TL Trockenhefe
  • Pizzamehl
    300 g
    300 g Manitoba-Mehl
  • Roggenmehl
    200 g
  • Salz
    1 ½ TL
  • Gorgonzola in Stücken (3-4 cm)
    150 - 200 g

Wartości odżywcze na 1 Portion

Kalorie 479 kcal / 2004 kJ
Białko 18 g
Tłuszcz 17 g
Węglowodany 67 g
Błonnik 4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...