Urządzenia i Akcesoria
Pasta fresca senza uova
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 1 godz. 35 min
4 porzioni
Składniki
-
250 g di semolino di grano duro
-
150 g di farina tipo 00 + q.b.
-
1 pizzico di sale
-
150 g di acqua
-
20 g di olio di oliva
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 porzione
Białko
11 g
Kalorie
1701 kJ /
406 kcal
Tłuszcz
6 g
Błonnik
5.6 g
Węglowodany
74 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Calzoncini con i ceci
2 godz. 15 min
Ravioli di ricotta
2 godz.
Cavatelli
1 godz. 30 min
Farfalle all'uovo
1 godz.
Pasta fresca (vegan)
1 godz. 10 min
Pasta fresca (senza glutine)
1 godz. 5 min
Ravioli di ricotta al sugo di agnello
1 godz. 20 min
Pasta fresca tipo Trofie
30 min
Ravioli con ripieno di carne
1 godz. 40 min
Pasta fresca integrale all'uovo
1 godz. 40 min
Ravioli ricotta e spinaci
10 godz.
Friselle
4 godz.