Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 250 g di semolino di grano duro
- 150 g di farina tipo 00 + q.b.
- 1 pizzico di sale
- 150 g di acqua
- 20 g di olio di oliva
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1701 kJ / 406 kcal
- Białko
- 11 g
- Węglowodany
- 74 g
- Tłuszcz
- 6 g
- Błonnik
- 5.6 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Cavatelli
1 godz. 30 min
Pasta fresca integrale all'uovo
1h 40min
Ravioli burro e salvia (6 porzioni)
1 godz. 30 min
Pasta all'uovo
1 godz.
Pasta fresca tipo Trofie
30 min
Ravioli lucani
1 godz.
Ravioli ricotta e spinaci
10h
Pasta fresca (senza glutine)
1 godz. 5 min
Ravioli alle erbe aromatiche e crema di ortiche
1 Std. 50 Min
Pasta fresca (vegan)
1 Std. 10 Min
Pasta fresca ai fiori di zucchina
1 godz. 15 min
Lievito madre
72u. 15min