
Urządzenia i Akcesoria
Sbriciolata al cacao con crema al latte
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
8 porzioni
Składniki
Sbriciolata al cacao
-
100 g di burro morbido a pezzi + q.b.
-
260 g di farina tipo 00 + q.b.
-
40 g di cacao amaro in polvere
-
1 uovo
-
120 g di zucchero
-
1 bustina di lievito in polvere per dolci
Crema al latte
-
80 g di zucchero
-
1 stecca di vaniglia i semini
-
300 g di latte intero
-
25 g di amido di mais (maizena)
-
20 g di meringhe (opcjonalnie)
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
393 kcal /
1644 kJ
Białko
7 g
Tłuszcz
15 g
Węglowodany
57.5 g
Błonnik
0.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Sbriciolate
10 Przepisów
Włochy
Włochy