Porcini al funghetto
TM31 TM5 TM6

Porcini al funghetto

4.0 (37 ocen)

Składniki

  • 3 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate
  • 50 g di olio extravergine di oliva
  • 1 spicchio di aglio
  • 650 g di funghi porcini freschi, lavati ed a pezzi
  • 1 pizzico di origano secco
  • 1 pizzico di sale
  • 1 pizzico di pepe

Wartości odżywcze
na 1 porzione
Kalorie
628 kJ / 150 kcal
Białko
6 g
Węglowodany
0 g
Tłuszcz
14 g
Błonnik
4 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy