Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1000 g d'oranges, pelées et coupées en morceaux
- 2 gros citrons jaunes, pelés et coupés en deux
- 70 g de glaçons
- 150 g de carottes, coupées en rondelles
- Wartości odżywcze
- na 1 verre
- Kalorie
- 536.2 kJ / 126.5 kcal
- Białko
- 3 g
- Węglowodany
- 25 g
- Tłuszcz
- 0.8 g
- Błonnik
- 6.2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Jus orange carotte poire
10 min
Cocktail pomme-fraise-gingembre
5 Min
Le Maltais
5 Min
Jus de pomme, citron, carotte et miel
10 min
Jus banane fraise agrumes
10 min
Cocktail 'un été à la campagne...'
10 min
Petit déjeuner à boire (coco, orange, banane, carotte)
3h 10 min
Nectar de fruits
10 min
Nectar de fraise
5 Min
Cocktail Caraïbes
10 min
Jus tropical
10 min
Jus vitaminé orange, carotte et citron
10 min