Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g de glaçons (opcjonalnie)
- 10 - 15 g de cognac
- 2 jaunes d'œufs
- 25 g de sirop de sucre de canne
- 200 g de lait demi-écrémé frais
-
1
pincée de cannelle en poudre
lub 1 pincée de noix de muscade en poudre
- Wartości odżywcze
- na 1 verre
- Kalorie
- 386 kJ / 91 kcal
- Białko
- 3 g
- Węglowodany
- 12 g
- Tłuszcz
- 2 g
- Błonnik
- 1 g