Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 30 克 韓國辣椒醬
- 20 克 韓國辣椒粉
- 10 克 花生醬
- 1 茶匙 咖哩粉
- 1 ½ 大匙 醬油
- 100 克 高湯
- 400 克 去骨雞腿排 ,切塊(約3公分)
- 15 克 蒜頭
- 10 克 油
- 70 克 紅蘿蔔 ,去皮,切片
- 150 克 洋蔥 ,切塊(約3公分)
- 15 克 糖
- 100 克 高麗菜 ,切塊(約3公分)
- 20 克 蔥 ,切段(約3公分)
- 10 克 韓國麻油
- ½ 茶匙 白芝麻
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 3074.8 kJ / 735.6 kcal
- Białko
- 36.4 g
- Węglowodany
- 34.9 g
- Tłuszcz
- 50.6 g
- Tłuszcz nasycony
- 194.3 g
- Błonnik
- 9.7 g
- Sód
- 1484.5 mg