春川辣炒雞

春川辣炒雞

4.0 4 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
2 人份

Składniki

  • 韓國辣椒醬
    30 克
  • 韓國辣椒粉
    20 克
  • 花生醬
    10 克
  • 咖哩粉
    1 茶匙
  • 醬油
    1 ½ 大匙
  • 高湯
    100 克
  • 去骨雞腿排 切塊(約3公分)
    400 克
  • 蒜頭
    15 克
  • 10 克
  • 紅蘿蔔 去皮,切片
    70 克
  • 洋蔥 切塊(約3公分)
    150 克
  • 15 克
  • 高麗菜 切塊(約3公分)
    100 克
  • 切段(約3公分)
    20 克
  • 韓國麻油
    10 克
  • 白芝麻
    ½ 茶匙

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 1484.5 mg
Białko 36.4 g
Kalorie 3074.8 kJ / 735.6 kcal
Tłuszcz 50.6 g
Błonnik 9.7 g
Tłuszcz nasycony 194.3 g
Węglowodany 34.9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...