南瓜蒸蛋

南瓜蒸蛋

4.1 15 rating
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
4 人份

Składniki

  • 南瓜 去皮,去籽,切塊(約2公分)
    100 克
  • 3 顆
  • 700 克
  • ½ 茶匙
  • 高湯
    150 克
    150 克 水
  • 醬油
    5 克
  • 鴻喜菇 切丁(約1公分)
    50 克
  • 紅蘿蔔 切丁(約1公分)
    30 克
  • 青豆 (新鮮或冷凍)
    30 克
  • 太白粉 先與1大匙水調勻
    1 茶匙

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Białko 8.2 g
Kalorie 494.9 kJ / 118.4 kcal
Tłuszcz 4.2 g
Błonnik 1.8 g
Węglowodany 14 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...