Urządzenia i Akcesoria
野菇海鮮粥
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
2 人份
Składniki
-
蒜頭15 克
-
油10 克
-
新鮮綜合菇類 去根部,切段150 克
-
水500 克
-
白米飯200 克
-
紅蘿蔔 去皮,切丁(約1公分)100 克
-
鹽½ 茶匙
-
糖⅛ 茶匙
-
草蝦仁 切塊(約2公分)30 克
-
蚵仔60 克
-
透抽 去除內臟,洗淨,切塊(約2公分))50 克
-
白胡椒粉¼ 茶匙
-
芹菜 取莖,切末20 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
594.5 mg
Białko
15.6 g
Kalorie
1351.4 kJ /
323 kcal
Tłuszcz
6.3 g
Błonnik
3.3 g
Tłuszcz nasycony
4191 g
Węglowodany
52.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
產後補給站
74 Przepisy
Tajwan
Tajwan