Urządzenia i Akcesoria
家常酸菜炒肉末
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 人份
Składniki
-
豬絞肉180 克
-
醬油½ 大匙
-
蒜頭10 克
-
油1 大匙
-
酸菜 沖洗後浸泡1小時,擠乾,切碎200 克
-
新鮮紅辣椒 切斜片10 克
-
糖1 茶匙
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
10 g
Kalorie
562.5 kJ /
136.5 kcal
Tłuszcz
10 g
Błonnik
1.5 g
Węglowodany
5.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
媽媽的快手料理
11 Przepisów
Tajwan
Tajwan