家常酸菜炒肉末

家常酸菜炒肉末

4.9 14 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 人份

Składniki

  • 豬絞肉
    180 克
  • 醬油
    ½ 大匙
  • 蒜頭
    10 克
  • 1 大匙
  • 酸菜 沖洗後浸泡1小時,擠乾,切碎
    200 克
  • 新鮮紅辣椒 切斜片
    10 克
  • 1 茶匙

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Białko 10 g
Kalorie 562.5 kJ / 136.5 kcal
Tłuszcz 10 g
Błonnik 1.5 g
Węglowodany 5.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...