Urządzenia i Akcesoria
Quiche met Ricotta en Paprika
Przygotowanie 45 min
Czas całkowity 2 godz.
8 stuk
Składniki
Deeg
-
patisseriebloem150 g
-
boter koud, in stukken70 g
-
water50 g
-
zout½ tl
-
boter koud, in stukken, om in te vetten
Beslag
-
rode paprika's (ca.250g), zie tip2
-
paneermeel3 tl
-
lente-ui in ringen2
-
basilicum, gedroogd vers geplukt½ bos
-
olijfolie10 g
-
ricotta250 g
-
bevroren doperwten120 g
-
ei4
-
maïszetmeel10 g
-
zout1 tl
-
peper, gemalen1 tl
-
pijnboompitten50 g
-
Parmezaanse kaas in stukken40 g
-
room, 20 % vet100 g
-
paprikapoeder zoet½ tl
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 stuk
Białko
13 g
Kalorie
1592 kJ /
380 kcal
Tłuszcz
25 g
Błonnik
3.9 g
Węglowodany
24 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Iedereen Quiche!
6 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
De eerste hap: Havermout met Appel, Dadels en Bananen
10 min
Vegan Burgers
Brak ocen
Gestoomde kaneelbroodjes XXL
50 min
Fabada Asturiana (Asturiaanse Witte Bonen Stoofpot)
Brak ocen
Hummus
5 min
Thaise nachos
Brak ocen
Gebakken buns
Brak ocen
Vegan Oesterzwam Shoarma
Brak ocen
Sloppy Gold Rush Burgers
Brak ocen
Bladerdeegtaart met Prei en verse en gerookte Zalm
Brak ocen
Zalm met zongedroogde-tomatenpesto en groenterijst
40 min
Quiche met kool en broccoli
1 godz. 30 min