Urządzenia i Akcesoria
Couscoussalade van geroosterde Aubergine en Paprika
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
4 portie
Składniki
-
kerstomaten in tweeën gesneden200 g
-
bladpeterselie, vers alleen bladeren3 - 4 takjes
-
knoflookteentje1
-
tomaten, gedroogd30 g
-
verse basilicumbladeren6
-
extra vergine olijfolie40 g
-
gele paprika in blokjes gesneden (1 cm)200 g
-
aubergine in blokjes gesneden (1 cm)300 g
-
zout2 snuifje
-
water200 g
-
zoete paprikapoeder1 snuifje
-
couscous200 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 4 portie
Sód
422 mg
Białko
37 g
Kalorie
5694 kJ /
1361 kcal
Tłuszcz
44 g
Błonnik
28 g
Tłuszcz nasycony
6 g
Węglowodany
212 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pindakaas Havermoutbal
Brak ocen
Overheerlijke Groene Mediterrane Salade
40 min
Salade van Rode Linzen en Proteïnen
25 min
Wraps met gebakken groenten en kruidencrème
Brak ocen
Pulled pork burgers
Brak ocen
Griekse Broccoli met Rucola Salade Pesto en Geroosterde Citroen
30 min
Shakshuka
50 min
Bladerdeegtaart met Prei en verse en gerookte Zalm
Brak ocen
Pittige Groene Overheerlijke Power Salade
20 min
Tikka Masala van Bloemkool
30 min