Urządzenia i Akcesoria
Couscoussalade van geroosterde Aubergine en Paprika
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
4 portie
Składniki
-
kerstomaten in tweeën gesneden200 g
-
bladpeterselie, vers alleen bladeren3 - 4 takjes
-
knoflookteentje1
-
tomaten, gedroogd30 g
-
verse basilicumbladeren6
-
extra vergine olijfolie40 g
-
gele paprika in blokjes gesneden (1 cm)200 g
-
aubergine in blokjes gesneden (1 cm)300 g
-
zout2 snuifje
-
water200 g
-
zoete paprikapoeder1 snuifje
-
couscous200 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 4 portie
Sód
422 mg
Białko
37 g
Kalorie
5694 kJ /
1361 kcal
Tłuszcz
44 g
Błonnik
28 g
Tłuszcz nasycony
6 g
Węglowodany
212 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Vegan Bonenburgers met Rode Bosbessensaus
Brak ocen
Marokkaanse Kip met Bloemkoolcouscous
25 min
Rijst met Asperges, Broccoli en Champignons
30 min
Vegan Appel- en Notencrumble met Rozijnen
Brak ocen
Salade van Rode Linzen en Proteïnen
25 min
Vegetarische chili
35 min
Hummus
5 min
Citroen-kokos bliss balletjes
40 min
Hartige cashew roomkaas
Brak ocen
Champignon en spinazie lasagne
Brak ocen
Oost-Europese brunch
Brak ocen
Vegan Oesterzwam Shoarma
Brak ocen