Urządzenia i Akcesoria
Gerstenbackmalz
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 50 godz. 50 min
200 g
Składniki
-
Gerstenkörner (Nacktgerste), unbehandelt (siehe Tipp)200 g
-
Wasser zum Spülen und Einweichen
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 100 g
Białko
12 g
Kalorie
1415 kJ /
338 kcal
Tłuszcz
2 g
Błonnik
9 g
Węglowodany
64 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Brot backen
70 Przepisów
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Wachauer Laberl
15 godz. 20 min
Rustikales Brotgewürz
5 min
Sauerteigpulver
24 godz. 10 min
Apfel-Weizensauerteig
48 godz. 20 min
Roggensauerteig
96 godz. 20 min
Oberländer
14 godz. 30 min
Roggenmischbrot ohne Hefe
16 godz. 45 min
Brotbrösel
24 godz.
Dinkelsemmerl
14 godz. 30 min
Kräuter-Roggen-Mischbrot
14 godz. 30 min
Kommissbrot
15 godz. 30 min
Knusperspitze
5 godz. 30 min