Sauerteigpulver

Sauerteigpulver

4.8 50 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 24 godz. 10 min
500 g

Składniki

Haltbarmachen von Sauerteig
  • Sauerteig (siehe Tipp)
    200 g
  • Roggenmehl Type 1150 oder 960
    300 g

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 100 g

Białko 7 g
Kalorie 1081 kJ / 258 kcal
Tłuszcz 1 g
Błonnik 6 g
Węglowodany 51 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...