Urządzenia i Akcesoria
Sauerteigpulver
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 24 godz. 10 min
500 g
Składniki
Haltbarmachen von Sauerteig
-
Sauerteig (siehe Tipp)200 g
-
Roggenmehl Type 1150 oder 960300 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 100 g
Białko
7 g
Kalorie
1081 kJ /
258 kcal
Tłuszcz
1 g
Błonnik
6 g
Węglowodany
51 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Brot backen
70 Przepisów
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Wachauer Laberl
15 godz. 20 min
Gerstenbackmalz
50 godz. 50 min
Rustikales Brotgewürz
5 min
Roggensauerteig
96 godz. 20 min
Buttermilchbrot
18 godz.
Roggen-Schmalz-Brot
16 godz. 10 min
Oberländer
14 godz. 30 min
Roggenmischbrot ohne Hefe
16 godz. 45 min
Gewürzbrot
16 godz. 30 min
Kosaken-Doppelbrot
14 godz. 30 min
Kommissbrot
15 godz. 30 min
Bauernbrot
16 godz. 15 min