Urządzenia i Akcesoria
Muffinki z jabłkiem i daktylami (bez cukru)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
12 sztuk
Składniki
-
100 g daktyli, suszonych, bez pestek
-
130 g jabłek bez gniazd nasiennych, pokrojonych na kawałki
-
2 jajka
-
100 g erytrytolu100 g ksylitolu
-
100 g masła miękkiego, pokrojonego na kawałki
-
200 g mąki pszennej
-
1 czubata łyżeczka proszku do pieczenia
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 sztukę
Białko
3 g
Kalorie
745.3 kJ /
178 kcal
Tłuszcz
8 g
Błonnik
1.3 g
Węglowodany
28.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
NATURALNIE SŁODKIE
12 Przepisów
Polska
Polska
Może spodoba Ci się również...
Muffinki marchewkowo-jabłkowe z nasionami chia
1 Std. 15 Min
Wegańskie ciastka bananowe
1 Std. 5 Min
Muffinki migdałowe
40 Min
Muffinki pomarańczowo-żurawinowe
40 Min
Muffinki owsiane z morelami
40 Min
Muffinki jogurtowo-cytrynowe
40 Min
Muffinki marchewkowe z orzechami
45 Min
Muffiny mocy
55 Min
Muffinki kokosowe (bez cukru)
40 Min
Muffiny bananowo-czekoladowe z orzechami
50 Min
Muffinki marchewkowo-jabłkowe z mąką z płaskurki
40 Min
Muffinki śniadaniowe z jabłkami i orzechami
45 Min