
Urządzenia i Akcesoria
Muffinki z jabłkiem i daktylami (bez cukru)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
12 sztuk
Składniki
-
100 g daktyli, suszonych, bez pestek
-
130 g jabłek bez gniazd nasiennych, pokrojonych na kawałki
-
2 jajka
-
100 g ksylitolu
-
100 g masła miękkiego, pokrojonego na kawałki
-
200 g mąki pszennej
-
1 czubata łyżeczka proszku do pieczenia
Wartości odżywcze na 1 sztukę
Kalorie
178 kcal /
745.3 kJ
Białko
3 g
Tłuszcz
8 g
Węglowodany
28.3 g
Błonnik
1.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

NATURALNIE SŁODKIE
12 Przepisów
Polska
Polska