
Urządzenia i Akcesoria
Czekoladowy budyń na mleku kokosowym (bez laktozy)
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
4 porcje
Składniki
-
mleczka kokosowego400 g
-
żółtka4
-
kakao naturalnego, niesłodzonego1 łyżka
-
cukru50 g
-
skrobi kukurydzianej10 - 15 g
Wartości odżywcze na 1 porcję
Kalorie
505.5 kcal /
2116.5 kJ
Białko
7.8 g
Tłuszcz
30.8 g
Węglowodany
50 g
Błonnik
0.8 g
Tłuszcz nasycony
4 g
Sód
65 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

SOSY I KREMY
22 Przepisy
Polska
Polska
Możesz także polubić...
Napój migdałowy z daktylami
1 godz. 20 min
Budyń bez laktozy
20 min
Gęsty budyń – 1100 g
15 min
Płynny budyń – 650 ml
15 min
Gęsty budyń – 600 g
15 min
Krem budyniowy (crème pâtissiére)
15 min
Karmelowy budyń
1 godz.
Karob do picia - karobowe "kakao" dla alergika
1 godz. 10 min
Krem czekoladowo-orzechowy z awokado
30 min
Kisiel cytrynowy
10 min
Deser z kaszy manny
20 min
Budyń czekoladowy
10 min